S? ju? soczewki o wy?szym jak i ni?szym uwodnieniu ni? te i dla r???nych os??b r???ne uwodnienie jest dobre wi?c nie wiem czym si? maj? chwalic. Spr??buj soczewki bardziej znane takie jak air optix, purevision, acuvue itpuwodnienie a? 42% (znacznie lepszy wynik ni? inne popularne soczewki)
gotowe okulary do czytania, ktore psuja wzrok swoja kiepska jakoscia, brakiem rozstawu zrenic itp,... tez maja certyfikat! - to tyleBlack Dhalia pisze:Zastanawiam sie wlasnie czy certyfikat swiadczy tu o czymkolwiek i czy jest jak?? gwarancj? jako?ci...
viewtopic.php?t=241Black Dhalia pisze:jak to jest z soczewkami Softlens 38 Bauscha? Niby jest to jakas nowsza wersja Optima FW... Czy s? tak?e lepsze od Optimy czy s? to praktycznie te same soczewki tylko z inn? nazw??
rozumiem cie sam jestem studentem ale na oczach nie ma co oszczedzacBlack Dhalia pisze:Johnson & Johnson itp zapewne "lepszych" gdy? jako prawie-studentka mam troche wa?niejsze wydatki
Skoro masz wyb??r, soczewki, albo okulary to ja bym w takim przypadku pogodzi?a sie z okularami, a soczewki odstawi?a do czasu a? wr??ci ci p?ynno?? finansowa Ewentualnie proponuj? poszuka? sklep??w internetowych, kt??re maj? swe salony optyczne. Ot przyk?adem mo?e by? fakt, ?e moje B&L 66 toric w [spam] kosztuj? ponad 200 z? natomiast w jednym sklepie internetowym cena spada do 150 z?. Ten sam produkt tylko ni?sza cena.Black Dhalia pisze:Nie wiem czy te kt??rych u?ywam s? jednymi z najs?abszych, wa?ne ?e mi pasuj? i nigdy nie mia?am z nimi ?adnych problem??w. Niestety ograniczenia finansowe nie pozwalaj? mi na kupno takich np. Johnson & Johnson itp zapewne "lepszych" gdy? jako prawie-studentka mam troche wa?niejsze wydatki
No ale tak to jest jak ktos sam sprzedaje soczewki prowadzac sklep internetowy (i nie tylko)VisionScience pisze: Wrazie jakichkolwiek pyta? pozostaje do dyspozycji w kontakcie mail/priv
Macie zamiar to przy kazdej wypowiedzi powtarzac?VisionScience pisze:Wracaj?c do tematu to ciesze sie ze nie dostali?my BANA z okazji wypowiedzi na temat firmy kt??ra jest w?a?cicielem forum i te? sprzedaje konkurencyjne soczewki . Wi?c albo nie widzieli albo admin ?PI A mo?e jest to demokratyczna strona
-j?zyk ofensywny.To przecie? takie chrze?cija?skie - dop???ki nie zobaczymy dziur w r?kach syna Bo?ego nie uwierzymy ?e ukrzy?owany i zmartwychwsta
Ponadto ostatni komentarzSoczewki s? bardzo dobrej jako?ci i wykonane z najwy?sz? precyzj?.
jest poni?ej pasa. Zatrudnijcie kogo? porz?dnego do spraw PR i reklamy.
Wracaj?c do tematu to ciesze sie ze nie dostali?my BANA z okazji wypowiedzi na temat firmy kt??ra jest w?a?cicielem forum i te? sprzedaje konkurencyjne soczewki . Wi?c albo nie widzieli albo admin ?PI
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość
1990-2024 • • • • OPTOMETRYSTA.pl • • • • { optyk optometrysta badanie wzroku Rybnik okulary gabinet }